A swimmaster project létrejöttének oka

Egy régi álom valósult meg project-ünk elindításával. A Vizes Nyolcas Uszodában dolgozva felfigyeltünk arra, hogy vendégeink közül mennyien úsznak rossz technikával, úszástudással.  Az úszás hatékonysága nagyban függ az alapoktól. Például a hozzánk került gyermekek az úszást, a versenyúszás alapjaira építve sajátítják el az első óráktól kezdve.  Tapasztalatunk, hogy felületesen tanított úszóknak rossz a vízfekvése, rossz ütemben tempóznak, nem megfelelő irányú a hajtóerejük, ezáltal sok vizet hajtanak maguk előtt, mely lassítja a vízben való mozgásukat. A helyesen tanított úszó élvezi a sebességet, akár versenyezni is akar s ha nem is lesz a későbbiekben versenyző, de megtanul szépen, kevés energiabevitellel hatékonyan úszni. Megtanulja élvezni az úszást, szeretni fogja a vizet s örömét leli benne.

Lehetőséget akarunk biztosítani arra, hogy egy-egy alkalom, útmutatást adjon  Önnek a hatékonyabb, kényelmesebb úszás elsajátítására. Bízunk abban, hogy felkeltettük érdeklődését, s kedvet kap kipróbálni, milyen is, a jó technikájú úszás, lehet -e kényelmesebb, élvezhetőbb a vízben való mozgás!

Amennyiben kedvet érez a SwimMaster csapatának fejlesztő tréningjén részt venni, jelentkezzen!

Swimmaster 

 • Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont

  Helyszín

  Alkalmaink helyszíne a szentendrei Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont
 • Kamerák

  Technikai kellékek

  A felvételeket mind vízalatti, mind vízfeletti kamerákkal rögzítjük. A felvételeket a Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpot termében projector segítségéval kivetítjük.
 • Étkezés

  Még keresés és kivitelezés alatt